Barion Pixel

Őszintén a magyar borkultúráról - Tibi Atya házhoz jött a pofonért 1/2

Tóth Máté a Tibi Atya brand képviselője és a Humbák Művek Kft. ügyvezető , admirális-generális igazgatója kikérte a véleményemet a termékeiről. Volt véleményem, amit nem rejtettem véka alá. Ha már boraink együtt szerepelnek a prémium válogatású TESCO - Borkatalógusában, akkor illene jobban megismernünk egymást és a termékeinket. Hova tovább?! Még az itthoni kultúráról is ejtünk néhány szót! Ebben az első részben csak felvezetjük azt, hogy mi várható rátok a második epizódban. Szerencsére az is hamarosan jön, addig is hangolódjatok az alapokkal.

SZM sommelier RED 2018

Kóstold meg a 90 pontos, aranyérmes vörösborunkat!
Az SZM sommelier RED 2018- as vörösborunk 90 pontot és ezzel aranyéremt kapott a WineLovers 100 legjobb magyar bor 2021-es listáján.

SZMsommelier Vörös cuvée 2018 – Cabernet Franc – Kékfrankos – Malbec – Cabernet Sauvignon

Telt, fűszeres és ízgazdag, ugyanakkor a modern világ borízlését tükröző házasítás, a cabernet franc testével, a malbec struktúrájával és különlegességével, illetve a számomra oly kedves kékfrankos gyümölcsösségével. Oldalashoz, barbecue kacsához, vagy csak úgy, ha egy komplex modern vörösre vágyunk a mindennapokban. 

2 099
Ft
Köszönjük, a termék a kosaradba került!
Valami hiba történt, kérlek javítsd!

Kapcsolat

sommelier@szikmatyas.hu
+36 30 410 4052
szik_matyas_sommelier
/www.szikmatyas.hu
Impresszum

A weboldal, a webshop és a blogmotor üzemeltetője a Gorgon Group Kft.Az oldalon található összes grafika, kép és egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.Bármilyen tartalom letöltése engedélyhez kötött.