Barion Pixel

Wines of Hungary - TOKAJ

Ismerd meg a folyékony arany és a palackba töltött vulkanikus csodák történetét... Szik Mátyás - Sommelier

TOKAJ. A világ legjobb természetes édes borainak, elegáns száraz- és komoly minőségű hagyományos eljárással készült pezsgőinek hazája. Engedd meg, hogy megismertessem veled kicsit mélyebben a borvidéket, egyedi karaktereken, személyiségeken keresztül. Ismerd meg a folyékony arany és a palackba töltött vulkanikus csodák történetét... Szik Mátyás - Sommelier

TOKAJ. Home of the best natural sweet wines of the World and also great dry and traditional method sparkling wines. Let me guide You through the region with relevant wine makers and personalities to get deeper into the history and tradition of the liquid gold and the future of volcanic miracle...

SZM sommelier RED 2018

Kóstold meg a 90 pontos, aranyérmes vörösborunkat!
Az SZM sommelier RED 2018- as vörösborunk 90 pontot és ezzel aranyéremt kapott a WineLovers 100 legjobb magyar bor 2021-es listáján.

SZMsommelier Vörös cuvée 2018 – Cabernet Franc – Kékfrankos – Malbec – Cabernet Sauvignon

Telt, fűszeres és ízgazdag, ugyanakkor a modern világ borízlését tükröző házasítás, a cabernet franc testével, a malbec struktúrájával és különlegességével, illetve a számomra oly kedves kékfrankos gyümölcsösségével. Oldalashoz, barbecue kacsához, vagy csak úgy, ha egy komplex modern vörösre vágyunk a mindennapokban. 

2 099
Ft
Köszönjük, a termék a kosaradba került!
Valami hiba történt, kérlek javítsd!

Kapcsolat

sommelier@szikmatyas.hu
+36 30 410 4052
szik_matyas_sommelier
/www.szikmatyas.hu
Impresszum

A weboldal, a webshop és a blogmotor üzemeltetője a Gorgon Group Kft.Az oldalon található összes grafika, kép és egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.Bármilyen tartalom letöltése engedélyhez kötött.