A. GERE KOPAR 2013 és TINTA 2012 + ajándék GERE bio Portugieser

32 500 Ft

Persze hogy drága! Ami ritka, tehát kevés van belőle, az drága. Ami beszerezhetetlen, az általában megfizethetetlen. Ugye, hogy nem is olyan drága? Ezek ugyanis immáron beszerezhetetlen tételek. Csak itt az SZM sommelier webshopban kaphatóak.

A két számomra oly’ fontos bor mellé, most egy szőlőművelés és borkészítés szempontjából extrán fontos bort adunk ajándékba, egy BIO portugiesert.

A Kopar cuvée-t talán nem kell bemutatni. Viszont ez egy Bordeaux-i házasítás. Ebben az évjáratban cabernet franc alaphoz került merlot és cabernet sauvignon. A Tinta pedig egy itthon kevésbé ismert szőlőfajta, a spanyol Tempranilloból készült, egy szintén kiemelkedő villányi évjáratban. Elérhetetlen, egyedi tételek egy szuper, friss, könnyű BIO tétellel megtoldva.

 

Egészségedre,

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

 

Leírás

A sommelier legfontosabb feladata, hogy megismertesse a borkedvelőkkel a hazai és nemzetközi borvidékek borkülönlegességeit, valamint, hogy a borok világában magabiztosan eligazodva tudjon ajánlani minőségileg és stílusában kifogástalan borokat. Ezért állítottam össze neked néhány boros csomagot, hogy az általam nagyon kedvelt és nagyra tartott kis pincék “natur boraitól”, az évjáratról-évjáratra magas minőséget palackba tölteni képes nagy borászatok kiemelkedő tételein keresztül, ritka évjáratokhoz is hozzáférj. Valamint, hogy lehetőséged legyen megismerni különböző borstílusokat és persze kategóriákat. Bízom benne, hogy megtalálod a neked legmegfelelőbb csomagokat!

Egészségedre,

 

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

További információk

Szín

Bézs, Farmer, Fekete, Rózsaszín, Szm kék, Szürke, Világoskék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A. GERE KOPAR 2013 és TINTA 2012 + ajándék GERE bio Portugieser” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment