“Nagy” vörösborok + ajándék palack SZM sommelier RED

23 000 Ft

Ebbe a csomagba két villányi nagyágyú került. Az egyik a Heumann Pincészet Terra Tartaro bora, ami egy bordeaux-i házasítás, a másik egy őshonos spanyol fajta a tempranillo a Gere Pincészettől (TINTA 2012-es évjárat). A Balatonról pedig a friss, de annál izgalmasabb és tartalmasabb 2018-as Lázár Pincészet cabernet franc bora került.

A csomag egy ajándék palackot is tartalmaz, egy hamisítatlan, tartalmas, a modern világ borízlését tükröző szekszárdi házasítás. Cabernet Franc, Kékfrankos és az igazi izgalmakat magában rejtő Malbec fajta házasítása a 2018-as évjáratból.

 

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

Leírás

A sommelier legfontosabb feladata, hogy megismertesse a borkedvelőkkel a hazai és nemzetközi borvidékek borkülönlegességeit, valamint, hogy a borok világában magabiztosan eligazodva tudjon ajánlani minőségileg és stílusában kifogástalan borokat. Ezért állítottam össze neked néhány boros csomagot, hogy az általam nagyon kedvelt és nagyra tartott kis pincék, “natur boraitól” az évjáratról-évjáratra magas minőséget palackba tölteni képes nagy borászatok kiemelkedő tételein keresztül, ritka évjáratokhoz is hozzáférj, valamint, hogy lehetőséged legyen megismerni különböző borstílusokat és persze kategóriákat. Bízom benne hogy megtalálod a neked legmegfelelőbb csomagokat!

Egészségedre!

 

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

További információk

Szín

Bézs, Farmer, Fekete, Rózsaszín, Szm kék, Szürke, Világoskék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Nagy” vörösborok + ajándék palack SZM sommelier RED” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment