3 vörösbor Tőlem Neked-személyes kedvencek

9 900 Ft

  • Champagne és Etyek-Buda borvidékének adottságai nagyon hasonlóak. Nem meglepő, hogy a fajták tekintetében is van átfedés. Ez a natúr szemlélettel, kis tételszámban készült pinot noir, a fajta minden elganciáját magában hordozza. Hosszú, főtt epres karakterét avaros jegyek és finom melegfűszeresség egészíti ki. Gombapaprikáshoz, vagy félkemény sajtokhoz ajánlom.
  • A Heumann pince és a magyar borok talán legjobb ár-érték arányú példánya. Cabernet Sauvignon, Franc és kékfrankos, valamint merlot házasítása. Buja, de nem tolakodóan hordófűszeres karaktere hosszan búcsúzik a szájban. Személyes kedvencem ez a vörösbor. Sültekhez, vagy akár steak-hez javaslom. Meghálálja a dekantálást.
  • A hazai kékfrankos és az oly’ divatos malbec fajta mellett, cabernet franc került még a házasításba. Hamisítatlan szekszárdi karakter egy meleg évjáratból, mégis könnyen fogyasztható, a modern világ borízlését tükröző cuvée az SZM sommelier RED. Ha forraltbort készítesz ebbő, igazi siker lesz!

Leírás

A sommelier legfontosabb feladata, hogy megismertesse a borkedvelőkkel a hazai és nemzetközi borvidékek borkülönlegességeit, valamint, hogy a borok világában magabiztosan eligazodva tudjon ajánlani minőségileg és stílusában kifogástalan borokat. Ezért állítottam össze neked néhány boros csomagot, hogy az általam nagyon kedvelt és nagyra tartott kis pincék “natur boraitól”, az évjáratról-évjáratra magas minőséget palackba tölteni képes nagy borászatok kiemelkedő tételein keresztül, ritka évjáratokhoz is hozzáférj. Valamint, hogy lehetőséged legyen megismerni különböző borstílusokat és persze kategóriákat. Bízom benne, hogy megtalálod a neked legmegfelelőbb csomagokat!

Egészségedre,

 

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

További információk

Szín

Bézs, Farmer, Fekete, Rózsaszín, Szm kék, Szürke, Világoskék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3 vörösbor Tőlem Neked-személyes kedvencek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment