Akció!
szm sommelier karácsony

Anyuka “kezdő szett” :)

6 200 Ft 5 900 Ft

 

Hisszük, hogy a gyermekek terelgetése a legfontosabb feladatunk az életben. De néha azért kell egy kis énidő, lazítás egy pohár jó (SZM sommelier) bor (vagy egy üveg) mellett.

Ha pedig ezzel egyetértesz, lepd meg barátnődet, testvéredet, anyukádat vagy párodat egy ilyen csomaggal, hogy néha “kitehesse az irányjelzőt” és büszkén viselje a mások arcára is mosolyt csaló prémium minőségű SZM sommelier ‘Mama needs rosé’ pólót.

Kérünk, hogy megjegyzésben add meg a kívánt póló méretét és színét!

szmdíszdobozokegyütt

Borértőknek karácsonyra

7 500 Ft

 

Szekszárdi vörös házasításunk és 5 puttonyos Tokaji Aszúnk most együtt, díszdobozban! Ez nem mindennapi!

A szekszárdi házasításunk Cabernet Franc X Malbec X Kékfrankos házasítása a 2018-as évből, melyet most párban kaphatsz meg a WL 100 legjobb magyar bor toplistájának 38. helyezettjével az 5 puttonyos Tokaji Aszúval, ajándék díszdobozokban.

Ezt ne hagyd ki! 🙂

 

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

SZMsommelier pólók csomagban

Legnépszerűbb női és férfi pólónk egy csomagban

10 000 Ft

SZM sommelier díszdobozba csomagolva most egy ‘MAMA NEEDS ROSÉ” PÓLÓ (választható rózsaszín, fehér és fekete színben) valamint egy ‘LATE HARVEST’ férfi póló (választható kék vagy fekete színben, ezüst vagy arany hímzett felirattal).

Prémium minőségű pólóink moshatóak és vasalhatóak.

Figyelem!

Megjegyzésben kérjük tüntesd fel milyen színű és méretű összeállításban kéred a csomagot!

szmsommelier bögre dugóhúzó csomag

SZM sommelier kombinált dugóhúzó és bögre csomagban

6 200 Ft

SZM sommelier díszdobozba csomagolva egy kombinált dugóhúzó mely sok ezer palack bontásában lesz segítségedre. Tapasztalatból mondom, hogy ez az egyik legkönnyebben használható bornyitó, mely nem cska a dugóhúzásra de sörnyitásra is alkalmas. A bögre? Hát az meg alap, ha szereted a bort.

Az SZM sommelier bögrék mosogatógépben moshatóak.

 

szmsommelier aszú díszdoboz

SZMsommelier 5 puttonyos Tokaji Aszú 2017- most ajándék díszdobozban

4 500 Ft

SZMsommelier 5 puttonyos Tokaji Aszú 2017

Modern, de hagyománytisztelő stílus. 8 különleges hordó aszúból. Mézes, szárított gyógynövényes karakter, kamillával és vaníliával. A végtelen hosszú és egyensúlyos kortyot, üdítő citrusok és frissítő savak teszik tökéletessé. Arányosság, visszafogottság és évtizedes érlelési potenciál. Ez teszi Tokaj-hegyalja folyékony aranyát igazi borkülönlegességgé. Szinte bármilyen sütemény, vagy kékpenészes sajt mellett igazi gasztronómiai élményt nyújt. Tulajdonképpen magában is hatalmas borélmény.

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

Akció!
sauvignon_blanc_

SZMsommelier páros póló- Sauvignon Blanc

11 000 Ft 9 900 Ft

Szereted a borokat? Mi több, a párod is elkötelezett a borkultúra iránt? Akkor ” itt az ideje kitenni az irányjelzőt”! Viseljetek igazán egyedi SZMsommelier pólót, egy időben és helyen, vagy külön-külön. Sikert fog aratni ez egészen biztos! SZMsommelier páros pólók, tőlünk, nektek!

 

Bea és Mátyás

szmred_front

SZMsommelier RED 2018- Vörös cuvée

1 999 Ft

SZMsommelier Vörös cuvée 2018 – Cabernet Franc – Kékfrankos – Malbec – Cabernet Sauvignon

Telt. fűszeres és ízgazdag, ugyanakkor a modern világ borízlését tükröző házasítás, a cabernet franc testével, a malbec struktúrájával és különlegességével, illetve a számomra oly kedves kékfrankos gyümölcsösségével. Oldalashoz, barbecue kacsához, vagy csak úgy, ha egy komplex modern vörösre vágyunk a mindennapokban. 

Akció!
borcsomagakcio_web_300x300_red

SZMsommelier RED 5+1

11 994 Ft 9 995 Ft

Ha most rendelsz  5 palack SZMsommelier RED vörösbort, egy hatodik palackot ajándékba küldünk neked. Mert párosan szép az élet!

Akció!
SZMsommelier rosé akció

SZMsommelier ROSÉ 5+1

10 194 Ft 8 495 Ft

Ha most rendelsz 5 palack SZMsommelier ROSÉ-t, egy hatodikat ajándékba küldünk neked. Mert párosan szép az élet!

Akció!
3fehércsomag szik mátyás

3 borvidék 3 stílus 3 fehérbor Neked- most bevezető akcióban

6 900 Ft 6 200 Ft
  • A Mátrai Borvidékről származik saját fehérborunk az SZM sommelier WHITE, mely olaszrizling és rizlingszilváni házasítása (90%-10% arányban). Komplex, de könnyen fogyasztható és érthető bor, mandulával körtével és almás karakterrel illatban, finom ásványos lecsengéssel ízében. Ideális választás egy fehérboros halleves vagy egy tejszínes tésztaétel mellé.
  • A Balatonfüred-Csopaki Borvidéken fedeztem fel a Lázár Pincét, melynek ebbe a csomagba a cserszegi fűszeres fajtából készülő illatos bora került. S, bár nem kedvelem a kategóriát különösebben, hiszem, hogy van helye a gasztronómiában és egy nem giccsesre hangolt balatoni illatos bornak meg lesz a helye, akár egy bőrén sült fogas, vagy egy fűszeres kacsacomb mellé kerül.
  • Tokaj-hegyalját nem kell bemutatnom, talán Szilágyi Lacit sem. A Gizella pincészet furmint-hárslevelű házasítása az egyik kedvenc borom a borvidékről. A maga könnyed eleganciájával, ásványosságával és virágosságával illatban, a furmintra oly’ jellemző körte és citrusok mellett a hárslevelű mézes, virágos karaktere is helyet kap ebben a tiszta száraz borban. Fogyaszd élvezettel akár aperitifként, akár egy komolyabb fehér húsú szárnyasból készült fogás mellé. Meghálálja a karfiol pürét, és jóban van a meleg fűszerekkel is.