3 vörösbor Tőlem Neked-személyes kedvencek

  • Champagne és Etyek-Buda borvidékének adottságai nagyon hasonlóak. Nem meglepő, hogy a fajták tekintetében is van átfedés. Ez a natúr szemlélettel, kis tételszámban készült pinot noir, a fajta minden elganciáját magában hordozza. Hosszú, főtt epres karakterét avaros jegyek és finom melegfűszeresség egészíti ki. Gombapaprikáshoz, vagy félkemény sajtokhoz ajánlom.
  •  
  • A Heumann pince és a magyar borok talán legjobb ár-érték arányú példánya. Cabernet Sauvignon, Franc és kékfrankos, valamint merlot házasítása. Buja, de nem tolakodóan hordófűszeres karaktere hosszan búcsúzik a szájban. Személyes kedvencem ez a vörösbor. Sültekhez, vagy akár steak-hez javaslom. Meghálálja a dekantálást.
  •  
  • A hazai kékfrankos és az oly’ divatos malbec fajta mellett, cabernet franc került még a házasításba. Hamisítatlan szekszárdi karakter egy meleg évjáratból, mégis könnyen fogyasztható, a modern világ borízlését tükröző cuvée az SZM sommelier RED. Ha forraltbort készítesz ebbő, igazi siker lesz!

 

Egészségedre,

Szik Mátyás

Háromszoros Magyar Bajnok Sommelier

 

 

9 900
Ft
Köszönjük, a termék a kosaradba került!
Valami hiba történt, kérlek javítsd!

Értékelés:

A termékre nem érkezett még értékelés.

Kapcsolat

sommelier@szikmatyas.hu
+36 30 410 4052
szik_matyas_sommelier
/www.szikmatyas.hu
Impresszum

A weboldal, a webshop és a blogmotor üzemeltetője a Gorgon Group Kft.Az oldalon található összes grafika, kép és egyéb tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.Bármilyen tartalom letöltése engedélyhez kötött.